HEIDELBERG

Kiváló minőségű német felületkezelő anyagok minden típusú beltéri kezeléshez, színes és színtelen lakkok, pácok és festékek.

Számos kikevert színben és kívánság szerint beállított színekben is elérhetőek a termékek.

OLDÓSZERES LAKKOK

Savra keményedő lakk 510x SK

Egy komponensű savra keményedő fedő lakk. Gyors száradása, jó telítése és kitűnő csiszolhatósága, karcállósága, víz-, alkohol-, tisztítószer-, és PVC-állósága révén ez a fedőlakk típus igen széleskörűen alkalmazható, a nitró lakkokhoz képest lényegesen jobb felületet ad. Nyíltpórusú falakkozások alapozásához és bevonó lakkozásához ajánlott.

HD-CRYL-Härter 6000-0008 Edző

Oldószerrel higított, magas minőségű izocionát, sárgulásmentes edző amelyet magas fényő lakkok szórásánál használnak. A HD-CRYL lakkrendszerek edzője, a megadott keverési arányban kell használni.

HD-CRYL lassító hígító 9600-0002

Az acryl lakkok hígítója, szükség esetén maximum 10% arányban adagolva.

HD Poliuretán lakk 610x

kétkomponensű lakk, melynek gyors száradását és jó csiszolhatóságát érdemes kiemelni. A jó töltőképesség és a sima, hólyagmentes felhordás miatt elsősorban nyitott pólusú, ellenálló felületekre alkalmazható, például lakásbútorok, eladó pultok, a teljes belső építészet, faprofilok, valamint speciális PVC tömítéső ajtók.

HD acryl töltő alapozó 6250

Gyorsan száradó, sárgulásmentes jó terüléssel, és kiváló ellenálló képességgel rendelkező kétkomponensű szóró alapozó. A lakk típus kiemelkedő jellemzője: a különösen jó töltő-hatás és csiszolhatóság. Az összes HD Acryl lakkal felüllakkozható.

HD ACRYL lakk 650x

Gyorsan száradó, sárgulásmentes, nagyon jól terülő kétkomponensű lakk, jó mechanikai és kémiai ellenálló képességet mutat magas keménység és elasztikusság mellett.

HD ACRYL lakk 680x

A lakkfilm kimagasló ellenállást mutat a vegyi és fizikai behatások ellen, fedőlakként jó a terülése, extrém erős a keménysége, dörzsölés-és karcállósága.  így minőségi faszerkezetek kezelésére alkalmas, mint pl. asztalok, lépcsők, beltéri nyílászárók, ülőbútorok, szállodai bútorok stb.

NANO lakk 6205

Gyorsan száradó poliuretán lakkrendszer. A lakkfilm különlegesen tiszta és jó tapadással bír, sárgulásmentes, valamint hozzáadott fényvédőt tartalmaz. A kezelt felület extrém keménységű és karcálló. Alkalmazható sötét fák vagy sötétre pácolt felületek felületkezelésére.

HD-CRYL-Härter 6000-0626 Edző

Oldószerrel higított, magas minőségű izocionát, sárgulásmentes edző. A HD-CRYL lakkrendszerek edzője, a megadott keverési arányban kell használni.

Nitrolakk 530x

Felhasználás normál igénybevételű beltéri fafelületek és bútorok lakkozásához ajánlott. Külön kiemelendő a lakk jó tartása, tapadása és rugalmassága.

Nitró alapozó 4150

Jó töltő és csiszolhatósági tulajdonságokkal rendelkező töltő lakk, kiváló felületi minőséggel, és gyors száradással. Alapozó lakként használható az 510X-es és 530X-es lakktípusok alá, bútorokra,  beltéri fafelületekre.

HD-Cryl Softlack 686007

Bőrhatású lakk, melynek különlegessége az, hogy tapintása az emberi bőr tapintásához hasonló. A termék egy kétkomponens sárgulásmentes akril rendszer, amely teljesen matt felületet biztosít. A felület tapintása egészen egyedülálló élményt jelent, teljes természetességet sugároz.

HD-NANO NATURMATT 6200040

A mai trendekbe illeszkedő teljesen matt nyitott pórusú lakk, természetes hatással. A hatás mellett ez a két komponensű poluretán lakk nano részecskéket tartalmaz, ami extrém keménységet és kiemelkedő kémiai ellenálló képességet biztosít. Előnyei a gyors száradás és a sárgulásmentes felület.

VIZES LAKKOK

HD AQUATOP schleifgrund 7150-0004

Vizes bázisú, önmagában térhálósodó, egykomponensű csiszoló alapozó lakk, poliuretán és akril-diszperziós szerkezettel. A lakkfilmnek jó a tapadása és rugalmassága. Alkalmazható beltéri bútorok és faipari termékek felületkezelésére. Jól csiszolható, magas az ellenállósága és a töltőképessége.

HD HYDRO 2000 710x-0002

Vizes bázisú, egykomponensű, színtelen, szagtalan fedőlakk, poliretán és akril-diszperziós szerkezettel. A lakkfilmnek magas a karcállósága, valamint jó a tapadása és rugalmassága. Alkalmazható beltéri bútorok és faipari termékek felületkezelésére. Jól csiszolható, magas az ellenállósága és a töltőképessége.

HD AQUAFIX 730x-0001

Vízzel hígítható, akrilát-diszperziós alapú szagtalan diszperziós lakk. A lakkfilmnek magas a karcállósága, valamint jó a tapadása és rugalmassága. Alkalmazható beltéri normál igénybevételnek kitett fafelületek lakkozására. Jól csiszolható, simán terül.

HD AQUATOP-PARKETT LAKK 720x-0001

Vizes bázisú, egykomponensű parkettalakk, amely alapozó- és fedőlakként is felhasználható. Kikeményedés után a HD-AQUATOP eléri egy kétkomponensű PU lakk tulajdonságait. Alapozóként gyors száradásával, hólyagmentes kiszáradással és jó csiszolhatóságával tőnik ki. Fedőlakként szép a terülése, magas keménységgel és karcállósággal bír.

TERMÉKÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT

LAKKOZÁSI RENDSZEREK

MILESI

Olaszország legnagyobb faipari bevonó anyagokat előállító gyára. Jó minőségű termékei a faipar minden területén használhatóak.

A termékpaletta sokszínő, bel- és kültéri felhasználásra egyaránt.

BELTÉRI ANYAGOK

PÁCOK / LAKKOK

Pácok: több száz kikevert szín, kívánság szerint egyéni színek beállítására is van lehetőség.

Lakkok: Alap- és fedőlakkok, különböző fizikai és kémiai jellemzőkkel, színtelen és színes kivitelben. Szín-beállítást vállalunk!

Termékek:

http://milesi.hu/ipari/termekek-belterre/

KÜLTÉRI ANYAGOK

TERMÉKEK KÜLTÉRRE

Termékek:

http://milesi.hu/ipari/termekek-kulterre/

 

Az árak megfelelnek a Milesi cég mindenkori árlistáján szereplő áraknak, a kedvezmények is hasonlóak.

A termékekről a www.milesi.hu oldalon tájékozódhat bővebben.

AURO

Az AURO természetes felületkezelő anyagok környezettudatos, a jövőért felelős szemléletben készülnek. Ez a következetesen ökologikus alapanyag kiválasztással kezdődik: az AURO termékek kizárólag újratermelődő természetes anyagok felhasználásával készülnek.

OLAJ-VIASZ BEVONATOK

FA KEZELÉSE - OLAJOZÁS ÉS VIASZOLÁS

A természetes felületnemesítő- és védő bevonatok általában két rétegből épülnek fel: egy olajos impregnáló alapozó rétegből, és egy viaszos fedőrétegből épülnek fel. Az olaj mélyen beszívódik a fába, a fát impregnálja, azaz csökkenti nedvességfelvevő képességét, és védi felületét a különféle normál igénybevételektől, szennyeződésektől. A leheletfinom, vékony viaszbevonat, selymes fényt ad a bevonatnak és vízlepergetővé teszi - védi és nemesíti a fát.

A bevonat portaszító, könnyen, saját, természetes ápolószereivel tisztítható, és felfrissíthető. Sérülése esetén könnyen, kis felületen is javítható.

További információ a www.auro.hu honlapon.

HAGYOMÁNYOS FELÜLETKEZELÉS ANYAGAI

günk széles skálán kínál termékeket az ún. hagyományos felületkezelés területén is.

KLASSZIKUS BEVONÓANYAGOK

Termékkínálatunk

Sellak

Politúrozás alapanyaga. Aranysárga indiai sellak kilós kiszerelésben folyamatosan kedvező áron kapható.

Denaturált szesz

Speciálisan sellak oldásához.

Habkő és paraffinolaj

Polírozó folyadék (Iberol): A politúrozott felületről az olaj eltávolítására és a felület fényezésére szolgáló folyadék.

Politúr-frissítő folyadék: Régi politúrok és lakkozott felületek felújítására.

Petersburger lakk: Profil-mart és faragott felületek bevonására szolgáló, fényesen száradó, politúr-hatású lakk.